Bloggen går i graven - välkommen till Dagens Vimmerby!

NYHETER / Permalink / 1
 
Idag slår vi upp portarna till Vimmerbys nya dagstidning. Dagens Vimmerby kommer ut sju dagar i veckan 365 dagar om året. Vi vill vara ditt moderna alternativ. Vi vill ge dig de bästa nyheterna snabbast och göra dem så tillgängliga som möjligt för dig. DV finns i din dator och i din mobil och vi uppdaterar sidan under hela det vakna dygnet. Vi vill ge dig information om vad som händer när det händer.

 

Dagens Vimmerby är en vidareutveckling av Vimmerbybloggen, som blivit en succé sedan starten i mars månad. Samma sorts artiklar som du hittat på Vimmerbybloggen kommer du nu att hitta på Dagens Vimmerby – men du kommer också att hitta mycket mer. Vi kommer storsatsa på den kommunala politiken, på sporten och på artiklar som berör och engagerar. Våra artiklar är enkla att kommentera och tillsammans med dig och alla andra Vimmerbybor vill vi skapa en levande digital mötesplats.

Vi som äger och driver Dagens Vimmerby heter Jakob Karlsson, Linus Johansson och Simon Henriksson. Vi har alla lång erfarenhet av att bevaka Vimmerby och är väldigt taggade inför den här uppgiften. Vårt mål är att finansiera den här sajten med hjälp av annonsintäkter. Vi kommer aldrig att gömma något material bakom någon betalvägg – men känner du att du vill stötta Dagens Vimmerby, gillar det vi gör eller vill att vi ska kunna göra ännu fler saker ännu bättre har du möjlighet att signa upp dig på autogiro.

Tillsammans med det lokala företaget Webbpartner har vi tagit fram en modern nyhetssajt med alla funktioner som finns på de riktigt stora tidningarna. Här sorteras artiklarna i olika taggar, du kan gilla och dela artiklar och du får full koll på Vimmerby – dygnet runt. Vi är väldigt glada över vår sajt – men har du synpunkter eller förslag på förbättringar? Tveka inte att kontakta oss!

Dagens Vimmerby är en långsiktig satsning på att modernisera journalistiken i Vimmerby. Vi hoppas att ni är med oss på vägen. Varmt välkomna till Vimmerbys moderna tidning!

Dagens Vimmerby hittar du här: www.dagensvimmerby.se

Jakob Karlsson

Linus Johansson

Simon Henriksson

Till top