Vimmerbybloggen byter namn till Dagens Vimmerby

NYHETER / Permalink / 2

Vimmerbybloggen är tillbaka på allvar efter ett kort sommaruppehåll. Men det är en annan Vimmerbyblogg som går in i den intensiva hösten i Vimmerby. Första förändringen är ett nytt namn: Dagens Vimmerby.

Vimmerbybloggen skapades i mars 2015 och har blivit en succé. 1 200 gillar Vimmerbybloggen på Facebook och besöksantalet har legat på över tusen unika besökare per dag under stora delar av den här perioden.

Under de närmaste veckorna kommer bloggen att förbättras ytterligare och jag kommer att presentera en rad nyheter. Den första är att bloggen byter namn till Dagens Vimmerby.

Namnbytet har redan genomförts på Facebook och innebär egentligen ingen skillnad innehållsmässigt. Namnbytet markerar de förändringar som är på gång och ger en rättvisare bild av verksamheten. Dagens Vimmerby kommer att bevaka Vimmerby under det hela vakna dygnet – varje dag.

Hoppas att ni uppskattar namnbytet och att ni fortsätter följa sajten!

Jakob Karlsson

#1 - - Ann-Charlotte Linderson:

Hej, Dagens Vimmerby på Facebook!

Fråga: Nu finns även Vimmerby Tidning på Facebook - hur kommer ni att skilja er åt?

Vänligen
Lotta Linderson

Svar: Min förhoppning är att Dagens Vimmerby ska leverera snabbare och bättre nyheter och DV kommer aldrig gömma något material bakom någon betalvägg.
Jakob Karlsson

#2 - - Anonym:

Kvalitén kommer att skilja Lotta... ;-)
Heja DV!

Till top