Debatt: Nilsson Nachtweij bara gnäller

NYHETER / Permalink / 1

Har en längre tid förträngt denna min åsikt, men anser nu att den måste ut. Ingela Nilsson Nachtweij är en plåga för kommunen. Grämer det henne fortfarande att hon inte blev kommunalråd? Hon får naturligtvis ha sin politiska åsikt för sig, men att mata oss kommuninvånare med, i hennes tycke, Moderaternas och Socialdemokraternas dåliga "styrning" av kommunen börjar bli väl tjatigt. 

Centern har inte kommit med några planer på längre sikt att förbättra kommunens ekonomi så att de små skolorna kan vara kvar. Tycker för egen del att barnen i Djursdala inte kommer att må dåligt av att gå i antingen Södra Vi eller Astrid Lindgrens skola. 

Jag har inte någon gång läst att Ingela Nilsson Nachtweij är positiv till något, till exempel Källängsparkens servering och den aktivitet som där är nu.

Anita Lindvall

#1 - - Mattias Nittérus:

Nej du, Anita Lindvall, där har du allt fel!
Ingela N.N. och jag delar inte på något sätt politiska ståndpunkter, men jag tycker att hon fört en konsekvent linje hela tiden. Hon har försökt och försöker driva politiken framåt, trots oppositionsläget och den hittills förda, närmast "despotiska" retoriken från majoriteten. De förslag och motioner hon fört fram är sakliga och välunderbyggda. Hon är definitivt ingen "gnällko", det finns det andra som gör så mycket envisare!

Till top